Zij gingen u voor en zijn inmiddels vertrouwd met Beagle Management.

Bent u ook geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Perpetuum:

 

Irma is al sinds 2010 aan ons verbonden als executive assistent van onze vijf partners. Sinds die tijd hebben we met Irma een rots in de branding als het gaat om alle (backoffice) support. Onze organisatie vergt veel van deze support, zowel qua inzet, kwaliteit en professionaliteit. Irma is in staat om snel te schakelen, bijvoorbeeld bij de ondersteuning bij complexe vraagstukken die we op moeten lossen voor (internationale) klanten en waarin zij zeer voortvarend en pro actief aan de slag gaat met programma’s en voorstellen. Maar ook bij activiteiten rondom social media, promotionele activiteiten en netwerken vormt ze voor ons een uiterst belangrijke en onmisbare schakel.

JBA - Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum:

 

Sinds 1982 hebben we een juridisch adviesbureau en adviseren we overheidsinstanties en het bedrijfsleven over ruimtelijke plannen en projecten. Een van onze belangrijkste activiteiten is het verzorgen van trainingen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het omgevingsrecht, ook wel ruimtelijk bestuursrecht genoemd. Irma heeft ons gedurende een groot aantal jaren bijgestaan als gastvrouw bij de congressen die we organiseerden. We hebben haar leren kennen als een spontane en inspirerende persoonlijkheid. Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van haar secretariële kwaliteiten. Ze heeft voor JBA  een netwerk opgezet waarvan we elke dag nog profijt hebben en heeft ons op weg geholpen met de sociale media. En last but not least heeft ze haar muzikale kwaliteiten laten horen tijdens onze vele congressen. Mede door haar inzet hebben onze congressen een vaste plek gekregen op de cursusagenda's van onze klanten. We hopen nog lang van haar diensten gebruik te kunnen maken.

Nuenen Culinair:

 

Sinds 2011 voert Irma het secretariaat en de totale coördinatie voor de operationele uitvoering van het evenement van Nuenen Culinair. Het is een omvangrijk project waarbij met diverse partijen op diverse niveaus de contacten onderhouden dienen te worden en afspraken moeten worden gemaakt. Hierbij is Irma voor ons het eerste aanspreekpunt. Ze bewaakt het concept, is verantwoordelijk voor de uitvoering van de marketing communicatie campagne (mediaplanning, opzetten consumentenacties, persberichten, interviews afgeven), het maken van afspraken met deelnemers, sponsorwerving en contracten, communicatie zakelijke netwerken en contacten onderhouden met overige facilitaire partijen.

Het zit in haar bloed om dit tot in detail goed te doen!

VIP Marathon Lounge Eindhoven by VICT:

 

In samenwerking met Beagle Management, organiseren wij jaarlijks de Vict Business Lounge tijdens de Marathon. Uitgangspunt van de Vict Business Lounge is om in ongedwongen sfeer topleveranciers en het vooraanstaande regionale bedrijfsleven kennis met elkaar te laten maken, te netwerken en de gelegenheid te bieden hun producten of diensten te presenteren met de daarbij behorende exposure. Irma is voor ons het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemende partijen en de coördinator voor het organiseren van het gehele evenement in al haar facetten. Irma weet met haar enorme enthousiasme en vrolijkheid direct een glimlach op ieders gezicht te toveren. Daarnaast is zij deskundig en klantgericht, ze houdt altijd de doelen van de klant in gedachten. Oftewel een zeer prettig mens en dé perfecte contactpersoon om mee samen te werken.

 

Ondersteuning in Office Management - Marketing & Communicatie - Eventorganisatie

Contact: Secretaris L. Jansenstraat 36  -  5682 AC Best  -  info@beaglemanagement.nl